Angrerett


Angrerett

Det er angrerett på kjøp av kunst på nett!

Når du kjøper kunst på nett, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent de betingelser som gjelder. Du må være 18 år for å kunne handle i nettbutikken!
Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven på kjøp hos Trine H Brandeggen, der kjøpesummen er over NOK 300,- inkludert frakt og tilleggskostnader. Du får pengene igjen dersom du ikke ønsker å bytte varen i en ny. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Benytt fortrinnsvis original emballasje, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrefristloven av 24.03.72 nr.11, bør du benytte deg av returskjemaet som ligger ved pakken når du mottar den. Dette for å sikre at returen og eventuell tilbakebetaling går så raskt som mulig.
Retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen.
Kjøper må gi melding til Trine H Brandeggen dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, er vi forpliktet til å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid kjøper bære, med mindre vi har misligholdt avtalen eller at vi har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig. NB! Send aldri varer i retur i postoppkrav. Har du spørsmål kan du kontakte oss via e-post: post@kunstgalleri.no
Vi vil behandle din retur så fort vi kan, men gjør oppmerksom på at returer kan ta opp til tre uker å behandle

Frakt og ekspedisjon
Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser vi benytter seg av per i dag av posten. Vi leverer kun varer i Norge. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt. Levering skjer med posten og du får en hentemelding når varen kan hentes på postkontoret. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager returneres den tilbake Trine H Brandeggen. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på NOK 300,-. Dette er uavhengig om man ønsker ordren tilsendt på nytt.
Vi oppbevarer bestilte ordre med «hente selv» som leveringsmåte i 3 måneder fra dato hvor de er satt på lager. Etter dette blir ordrene åpnet og bildene går tilbake til Trine H Brandeggen. Grafikk blir ødelagt når de blir rullet over lengre tid og Trine H Brandeggen har ikke anledning til å oppbevare bildene mer enn 3 måneder. Det er kundens ansvar å hente bildene innen fristen utløp.

Vareinformasjon
Vi gjør hele tiden vårt beste for å gi deg korrekte opplysninger, men tar likevel forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden, samt utsolgte bilder. Alle tilbud gjelder såfremt varesortimentet er tilgjengelig. Vi tar forbehold om ikke innkommende varer fra vår underleverandør.

Bildende kunstneres hjelpefond (BKH-avgift)
Ifølge kunstavgiftsloven skal 5 prosent av kunstomsetning gå til bildende kunstneres hjelpefond. Det er selgers plikt å innkreve avgiften.

Kort / sikkerhet
Trine H Brandeggen aksepterer følgende kort: Visa, Mastercard, Amex.
Når du betaler med kort, låses beløpet du skal betale på din konto inntil varen du har bestilt er sendt fra oss. Denne ordningen skaper trygghet, som kunde er du sikret at vi ikke tar betalt for varen før den er sendt fra oss. Hvis det oppstår problemer med leveringen fra vår side vil beløpet "låses opp" slik at du har normal tilgang til pengene. Betalingsordningen er godkjent av Datatilsynet.

Forbehold
Vi tar forbehold om driftsstans forårsaket av forhold utenfor vår kontroll, herunder tekniske problemer, inkludert, men ikke begrenset til, strømbrudd, overbelastning og sabotasje.
I tillegg forbeholder Trine H Brandeggen seg retten til å annullere ordre uten forvarsel og uten ytterligere forklaring. Videre betraktes alle innlagte men ikke ekspederte ordre som en aksept av kundens ønske om å kjøpe det gitte produkt; Trine H Brandeggen har rett til og i etterkant annullere varelinjen eller heve kjøpet dersom det viser seg at det er oppgitt uriktige opplysninger, herunder men ikke begrenset til feil opplysninger fra våre underleverandører, feil i prising eller det skulle fremkomme opplysninger som gjør at vi ikke kan levere produktet i henhold til de på forhånd gitte opplysninger. Videre handler Trine H Brandeggen i god tro.


Meld deg på mitt nyhetsbrev